Interieurshoot bij All Inclusive Restaurant Grand Plaza in Eibergen

door | jan 22, 2020 | Uncategorized | 0 Reacties

Eind 2019 had ik een heel leuk kennismakingsgesprek met Rens van der Veen van Grand Plaza. Grand Plaza is een all inclusive restaurant in Eibergen waar je als gast gerechten uit de Aziatische, Westerse en Europese keuken kunt kiezen. Hoewel het een buffetrestaurant is en je als gast dus al wandelend je eigen eten en drinken pakt, word je als gast goed in de watten gelegd. Van een hartelijk welkom bij ontvangst en borden die precies op het juiste moment van tafel worden gehaald tot het afscheid waarbij er oprecht interesse wordt getoond in de gasten en hun ervaring tijdens het bezoek. Ook voor kinderen is het een ideaal restaurant met een eigen buffetgedeelte en een heuse entertainmentruimte met klimtoestellen, spelcomputers en een kinderbioscoop.

Omdat het een buffetrestaurant is en de gerechten niet geserveerd worden wilde Rens geen foto’s van het eten. Wel wilden ze heel graag foto’s van hun interieur en de vraag was of ik op dat gebied iets voor ze zou kunnen betekenen. Maar natuurlijk! Samen liepen we door de ruimte en bespraken we de wensen en de mogelijkheden. We waren beiden enthousiast over de mogelijkheden en hebben dan ook meteen een datum geprikt voor de shoot.

Gewapend met mijn 16-35mm lens en mijn 50mm lens ging ik aan de slag. Grand Plaza is een groot restaurant met veel leuke hoekjes en doorkijkjes, grote ronde tafels, knusse tafeltjes voor twee en gezellige lange tafels. Het geheel is aangekleed met mooie details zoals lampen, vazen en kussens. Het was dan ook de opdracht om zowel de ruimte als de details vast te leggen zodat de kijker bij het zien van de foto’s de sfeer al beleeft. 

Als eerste heb ik de overzichtsfoto’s gemaakt. Ik heb de ruimte voor mezelf opgedeeld en van ieder deel foto’s genomen. Tijdens het maken van de overzichtsfoto’s heb ik meteen gekeken waar ik mooie detailfoto’s van zou kunnen maken. Toen ik de gehele ruimte gefotografeerd had met de groothoeklens heb ik mijn 50mm gepakt en ben ik detailfoto’s gaan maken. De ochtend vloog voorbij. Eenmaal thuis ben ik direct aan de slag gegaan met het selecteren en bewerken van de foto’s.

Zelf beleven? Het restaurant is met uitzondering van de dinsdagen iedere dag geopend van 16.00 tot 22.00 uur.

You May Also Like…

Waarom goede foto’s zo belangrijk zijn

Waarom goede foto’s zo belangrijk zijn

Je merkt dat mensen zich steeds meer online oriënteren voordat ze besluiten ergens een tafel te reserveren. Aan de andere kant blijkt uit je eigen ervaring dat veel mensen bij jou komen omdat ze goede verhalen over je hebben gehoord van vrienden, kennissen, buren of...

Tapasrestaurant Solera

Tapasrestaurant Solera

Alweer een paar maanden geleden kwam ik in contact met Theaterhotel Almelo. Voor hun tapasrestaurant Solera wilden ze graag nieuwe foto’s voor hun beeldbank. In een telefonische afspraak bespraken we de wensen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey there, I´m Vivien and love capture beautiful momments

Delenit perfecto ne mel, facete utamur in mea, cum ceteros fuisset repudiandae eu. Delenit omittam philosophia per ea, eos te omnium discere. Nam adhuc percipit et. Viris comprehensam quo ea.

CATEGORIES

See the portfolio

Take a look my latest projects

Download my FREE Portrait Session Preparation Guide

Growing your email list has never been easier. Use this space to promote a free checklist, download, investment guide, PDF, or course.

error: Content is protected !!